War Thunder

War Thunder är ett gratis, online actionspel där man åker runt i krigsdrabbade länder för att hjälpa befolkningen att skydda sig mot stridsflyg som är utsända av militären. Man måste skjuta ner prickskyttarna innan de träffar dig. Pansarvagnar och kamouflagefärgade militärjeepar blir du försedd med under spelet och du kan spela ensam, men även bilda ditt eget team för att få en bättre styrka under spelets gång. I spelet befinner du dig i exotiska länder där det finns palmer och vackert blått vatten, samt byggnader byggda på gammaldags vis och en hel del ökenområden. Skydda folket och deras byggnader genom att skjuta ner motståndarna som försöker ödelägga städerna.

För att spela spelet går du till:

www.warthunder.com

Zombie Invasion

I zombie Invasion får du välja mellan två stycken karaktärer, en kvinnlig och en manlig. De är två utsända från militären som har fått höra om ett virus som fått människor att bete sig på ett väldigt underligt sätt. De har fått rapporter om att folk vandrar runt och ser totalt livlösa ut med tom blick, blek hud och de har börjat ge sig på människor och ätit upp dem. Vissa som blir bitna av dessa vandrande livlösa varelser har sedan börjat bete sig på samma sätt. Det finns vissa överlevande som flytt ut i skogen som du är där för att rädda. Du ska skjuta alla Zombies som du ser och undvika att skjuta överlevande, samt se till så att du själv inte blir tagen och biten av dessa Zombies. Spelet utspelar sig i skogen. Det är ett online, gratis actionspel och det finns inga möjligheter att spela i lag.

För att spela detta spel kan du gå till:

http://www.addictinggames.com/zombie-games/zombie-invasion-game.jsp

EVE

EVE är ett krigsspel som spelar sig i rymden. Man ska skydda sina revir, rymdskepp och planeter från att bli attackerade och övertagna av den motsatta sidan. Man kan välja vilka skepp och utrustningar man har men vissa moment i spelet var svåra att manövrera, som till exempel att gå vidare med tangentbordet och så vidare. Dynamiken och grafiken i spelet är otroligt bra. Man måste registrera sig som användare innan man kan börja spela gratis online. Skulle man vilja ha någonting mer avancerat och med mer möjligheter kan man köpa och ladda ner till sin enhet.

För att testa spelet kan du hitta det här:

https://secure.eveonline.com/signup/