City rider är ett riktigt roligt och gratis bilspel online. I spelet har du tre olika banor som du kan välja mellan. Det finns inga andra bilar eller personer i spelet som du kan tävla med, men det skulle kanske ha gjort spelet ännu roligare än vad det redan är. Du kan byta bil i spelet utan att behöva pausa. Det är lite svårt att styra bilen med tangenterna, men det gör ju det hela mycket roligare när man krockar och har sig. Jag testade spelet och fastnade för det direkt, så jag kommer definitivt spela detta igen. Spelet är anpassat för barn i åldrarna 5-7 år.

Spelet hittar du här:

http://www.spela.se/spel_/city-rider

Madalin Stunt Bilar 2

Detta bilspel handlar om att köra ensam eller tävla mot andra spelare online och gratis i utbyte mot att man ser på en reklam ibland. Dessa reklamer dyker inte upp ofta och det gör det verkligen bra. Det finns mer än 30 bilar att välja mellan och en hel del olika banor. I dessa banor finns det ramper och andra hinder som du får tävla om att köra upp på. Gillar du att skryta om hur bra du är så testa att göra en loop i hög hastighet samtidigt som du försöker hålla dig på topp så inte de andra spelarna snor din vinnartitel.

Spelet är riktigt underhållande och roligt. Spelet riktar sig till barn i åldrarna 6-8 år. Man kan välja mellan olika färger och utseenden på bilarna och om du skulle vilja så finns det även polisbilar att köra.

Spelet kan du hitta här:

http://www.spela.se/spel_/madalin-stuntbilar-2

Winter- Drift

Trailern till spelet har snygga, coola bilar som har sina banor i vintermiljö med isiga vägar och snötäckta hinder. Spelet har en häftig och underhållande musik som gör att du inte tappar intresset efter ett tag.

Det som gör det lite jobbigt i spelet är att det är svårt att styra med tangenterna och bilen tar tid på sig att komma igång. Kommer du åt en annan bil eller stöter emot någonting så förlorar du och du får börja om. Man ska även köra runt i stan och samla pengar för att kunna köpa sig en bättre bil. Banorna i spelet har inte så stor yta att röra sig på och grafiken är inte den bästa. Trailern till spelet är otroligt mycket bättre än själva spelet i sig. Detta spel är mer för barn i 4-5 års åldern och ingenting för vuxna.

Spelet kan du hitta här:

http://bilspel.nu/winter-drift/