Vi har listat våra absoluta favoritspel för mobilen, inom fem stycken olika kategorier. Det bästa av allt? Alla är gratis!

ACTION.
1. Subway Surfers

Detta actionfyllda spel är presenterat av Kiloo Games och Sybo Games och så fort du laddar ner spelet börjar jakten! Din uppgift är att hjälpa huvudkaraktärerna Jake, Tricky och French att komma iväg från den arga inspektören och hans hund.

Grafiken i detta spel är inte minst underhållande och även extremt bra gjort! Det är en färgglad design med HD-grafik.

ÄVENTYR.
2. Kill Shot Virus

För den äventyrslystna är detta spel ultimat! Det är bra gjort, underhållande och inte minst – skrämmande. Spelet går kort och gott ut på att skjuta ihjäl Zombies. I världen där detta spel utspelar sig har ett gammalt virus börjat utrota mänskligheten, i form av zombies. Din uppgift är att försvara mänskligheten emot alla hemska zombies som är på väg att ta över världen.

Det finns över 100 stycken olika uppdrag att genomföra och gemensamt för alla är att de är höjer adrenalinet, är proffsigt gjorda och är extremt häftiga!

ROLLSPEL.
3. Lords mobile

Att det är över 20 miljoner människor, världen över, som spelar detta spel säger mycket om hur fantastiskt det är. Du befinner dig i en värld av kaos där du ska bygga upp ditt eget imperium, fånga exotiska hjältar, träna dina trupper och kriga dig hela vägen till toppen!

Om du laddar ner detta spel kan du förvänta dig supercoola effekter, spännande uppdrag och en unik chans att vinna över en hel värld!

FAMILJ.
4. Hay Day

Att hitta ett spel som alla i familjen tycker om och kan spela är ett svårt uppdrag, men här är lösningen. Spelet Hay Day är det populäraste spelet i över 100 länder – av en anledning!

Hay Day går ut på att du ska sköta en bondgård. Du får en egen plätt där du får plantera och fixa iordning. Det finns grannar och vänner som du kan handla av och som dessutom kan handla av dig. Förutom grannar och vänner finns det även ett gäng med härliga djur!

Spelet Hay Day är platsen där solen alltid skiner och fåglarna alltid kvittrar. Det är en unik, magisk och rofylld plats att bygga ditt alldeles egna samhälle på.

FRÅGESPORT.
5. Quizkampen

Är det någonting som är omöjligt att inte tycka om så är det frågesport! Quizkampen är ett unikt, färgsprakande och glädjefyllt spel där du kan testa dina kunskaper i hundratals ämnen. Du väljer själv om du vill spela med dina vänner eller med främmande spelare!

Hur allmänbildad är du? Få reda på svaret på ett roligt och underhållande sätt med Quizkampen.